Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:14 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Μαϊος 2023 22:55

Οι νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" του Κώστα Λύρου στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δημήτρης Μπαγιώργος: «Αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και το έργο του Δημάρχου μας Κώστα Λύρου στην επίλυση χρόνιων ζητημάτων του Δήμου μας, πήρα την απόφαση να συνταχθώ μαζί του »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΓΙΩΡΓΟΣ

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι ο Δημήτρης Μπαγιώργος , ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

«Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισα να δώσω το «παρών» και να βοηθήσω στην προσπάθεια ο τόπος μας να αναπτυχθεί.

Αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και το έργο του Δημάρχου μας Κώστα Λύρου στην επίλυση χρόνιων ζητημάτων του Δήμου μας, πήρα την απόφαση να συνταχθώ μαζί του και να γίνω μέλος της Δημοτικής του Ομάδας.

Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό του Κώστα Λύρου, έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με εντιμότητα και αξιοπρέπεια, στοιχεία που με διακρίνουν στην προσωπική και επαγγελματική μου πορεία».

 

Σουσάνα Καπνίση-Ρήγα:«Συμπορεύομαι με τον Κώστα Λύρο  να ενισχύσω την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για δημιουργία και ανάπτυξη  του τόπου μας». 

ΣΟΥΣΑΝΑ ΚΑΠΝΙΣΗ ΡΗΓΑ

Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι η κ.Σουσάνα Καπνίση συζ. Νίκου Ρήγα , η οποία σε δήλωση της ανέφερε:

«Στις  προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου πήρα την απόφαση να συμπορευθώ με το Δήμαρχο μας, Κώστα Λύρο και να είμαι υποψήφια με την «Δημιουργική Ανατροπή».

Έχω σπουδάσει νοσηλευτική και ως μητέρα ασχολούμαι εθελοντικά σε δραστηριότητες του τόπου μας.

Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό του    Κώστα Λύρου, έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών,  να προσφέρω με νέες ιδέες και με σκληρή δουλειά, και ως ενεργός πολίτης να ενισχύσω την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής  για δημιουργία και ανάπτυξη του τόπου μας».

Διαβάστηκε 455 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία