Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  11:52 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Μαϊος 2023 14:51

Συμπόρευση Παναγιώτας Καραπαναγιώτη με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θανάση Λύρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστώ την Παναγιώτα Καραπαναγιώτη, από το Αιτωλικό και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Ζούμε στον ομορφότερο Δήμο της χώρας μας, με το μοναδικό αγαπημένο μας νησί, το Αιτωλικό μας.

Ο Δήμος μας έχει απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης, με την αξιοποίηση της πλούσιας γαλήνιας λιμνοθάλασσάς μας με πολλούς τρόπους.

Τα χρόνια περνούν και κάθε χρόνο η ζωή μας γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Ο πληθυσμός μας όλο και λιγοστεύει. Τα παιδιά μας μάταια αναζητούν μία θέση εργασίας. Αποτέλεσμα να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και την πόλη μας, προς αναζήτηση εργασίας σε άλλες πόλεις.

 Για να αλλάξει αυτή η κατάσταση χρειάζονται άνθρωποι ικανοί, που να ξέρουν τα θέματα και να μπορούν αποτελεσματικά να διεκδικήσουν πράγματα για τον τόπο μας, άνθρωποι που θα φέρουν  την οικονομική ανάπτυξη για να ωφεληθούμε όλοι μας.

Ο Θανάσης Λύρος είναι γνωστός στο Δήμο μας, ως Γεωπόνος και ως Δικηγόρος και έχει αποδείξει, με την μέχρι τώρα προσφορά του στον τόπο μας και τους συνδημότες μας, ότι μπορεί δυναμικά και αποτελεσματικά να οδηγήσει το Δήμο μας στην ανάπτυξη.

Είμαι βέβαιη πως από τη θέση του Δημάρχου θα βοηθήσει με αποτελεσματικότητα τις πόλεις και τα χωριά του Δήμου μας, ώστε όλοι μας να νοιώσουμε τη διαφορά, σε σχέση με την άσχημη κατάσταση που επικρατεί σήμερα, δηλαδή την  έλλειψη καθαριότητας, τους απροσπέλαστους αγροτικούς δρόμους, την ανύπαρκτη ιατρική βοήθεια, την αδυναμία δημιουργίας θέσεων εργασίας.

Είμαι σίγουρη πως ο Θανάσης Λύρος έχει τον τρόπο, τη δύναμη, την εμπειρία και τις ικανότητες, να σταματήσει αυτόν τον σημερινό κατήφορο. Για το λόγο αυτό κι εγώ θέλησα με τις μικρές μου δυνάμεις να βοηθήσω για να πάει ο Δήμος μας μπροστά.

Παναγιώτα Καραπαναγιώτη

Επαγγελματίας αγρότισσα

Διαβάστηκε 233 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία