Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  5:55 μμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Μαϊος 2023 19:07

Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος: "Φωνή όπως εμείς την ακούσαμε"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Η φωνή όπως εμείς την ακούσαμε» απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να μάθουν για την ανθρώπινη φωνή και παραθέτει πραγματικά περιστατικά από την πολυετή εμπειρία και γνώση του Δρ. Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου.

Δρ. Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος

Η Φωνή όπως εμείς την ακούσαμε

Ένα βιβλίο που απλά και κατανοητά απευθύνεται σε πολλούς αναγνώστες, με διαφορετικά επαγγέλματα και ενδιαφέροντα, που όλους όμως τους διακρίνει μια κοινή ιδιότητα - ένα κοινό στοιχείο: ενδιαφέρονται για την ανθρώπινη φωνή.

Οι αναγνώστες αυτοί θα μπορούσαν να καταταχθούν σε τρεις μεγάλες κατηγορίες:  η πρώτη περιλαμβάνει όλους τους επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν ασθενείς με φωνητικά προβλήματα - ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, λογοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγους, εκπαιδευτές φωνής, γυμναστές. Η δεύτερη περιλαμβάνει τους ίδιους τους ασθενείς με φωνητικά προβλήματα, επαγγελματίες και ερασιτέχνες χρήστες φωνής, καλλιτέχνες, εκπαιδευτικούς, ψάλτες, ιερείς, πολιτικούς, δικηγόρους πωλητές, δημοσιογράφους, ξεναγούς, στελέχη επιχειρήσεων και στην τρίτη κατηγορία περιλαμβάνονται όλοι όσοι θέλουν να μάθουν κάτι παραπάνω για την φωνή τους, για την ανατομία, την φυσιολογία και για τα πιθανά προβλήματα από την λανθασμένη χρήση της.

Το βιβλίο αυτό δεν είναι εγκυκλοπαίδεια, δεν είναι φωτογραφίες δανεισμένες από άλλα συγγράματα ή το διαδίκτυο, δεν είναι μια χωρίς ουσία παράθεση βιβλιογραφικών γνώσεων και πληροφοριών. Είναι η καταγραφή αποκλειστικά προσωπικών απόψεων και τριάντα ετών εμπειρίας  του κου. Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου. Οι φωτογραφίες όλων των παθήσεων από ασθενείς, που ενδοσκοπήθηκαν, και των χειρουργικών επεμβάσεων προέρχονται αποκλειστικά από το προσωπικό του αρχείο. Τα επιλεγμένα περιστατικά στα οποία γίνεται αναφορά, είναι ασθενείς που εξετάστηκαν στο ιατρείο του από το 1994 μέχρι και σήμερα.

Όπως σημειώνει ο κος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, στον πρόλογο του βιβλίου του: Όσα και να διαβάσεις σε βιβλία ή να δεις σε κλινικές, ιατρεία, νοσοκομεία, όσες διαλέξεις ή μαθήματα και να ακούσεις, τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για αυτά που θα αντιμετωπίσεις, που θα μάθεις, που θα σε κάνουν να αγαπήσεις την ανθρώπινη φωνή...

 

Το εξαιρετικό αυτό και πολύ ενδιαφέρον βιβλίο διατίθεται στα εξής σημεία:

-  ΚΑΡΚΑΛΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ (ΠΟΛΙΤΕΙΑ) ΤΗΛ. 210 9595692 - (βιβλιοπωλείο "ΣΤΗΝ ΚΡΗΝΗ" , Μαυρομιχάλη 18) 

-  ΤΣΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ- ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

-  ΣΩΤΗΡΗΣ Ο.Ε . ΤΗΛ. 210 3306124, Μαυρομιχάλη 1)

-  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ - , ΤΗΛ 210 5238305 - Αβέρωφ  2

Διαβάστηκε 623 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.