Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  12:16 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 22:07

Συμπόρευση Ευσταθίου Γατσώρη με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστώ τον Ευστάθιο Γατσώρη, από το Λεσίνι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Διαπιστώνοντας ότι ο διευρυμένος Δήμος μας βαδίζει κάθε φορά και χειρότερα, την στιγμή που άλλοι Δήμοι της χώρας μας αναπτύσσονται συνεχώς και βελτιώνουν την οικονομική κατάσταση των κατοίκων τους, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα δημοτικά δρώμενα.

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Θανάση Λύρου, στο πρόσωπο του οποίου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, ότι μαζί θα οδηγήσουμε το Δήμο μας σε μία πορεία ανάπτυξης, προς όφελος όλων μας.

Ο Θανάσης Λύρος, γνωστός σε όλους μας για την καθημερινή του δραστηριότητα και συνεχή προσφορά στους συνδημότες μας, έχει τις γνώσεις, ως γεωπόνος καθηγητής και ως Δικηγόρος, την εμπειρία, το κύρος, την αξιοπρέπεια και την αποφασιστικότητα να φέρει τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε.

Τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια με την εμπειρία μου και την αγάπη για τον Δήμο μας και τα παιδιά μας, να προσφέρω τα καλύτερα.

Είμαι βέβαιος με τον Θανάση Λύρο ως Δήμαρχο ότι θα πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ευστάθιος Γατσώρης

Πρ. Υπάλληλος ΕΛΤΑ

Διαβάστηκε 245 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία