Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  12:35 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Μαϊος 2023 00:57

Σε διεθνή ποιητική ανθολογία ο Αγρινιώτης Ποιητής Πέτρος Βελούδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα 4 Μαϊου  2023 ώρα 11 η βραδυνή από την διεθνή ποιητική ομάδα της Νιγηρίας INTERNATIONAL FORUM OF LITERATURE, εκδόθηκε διεθνής ποιητική ανθολογία στην Νιγηρία  σύγχρονων παγκόσμιων ποιητών  και συγκεκριμένα 150 ποιητές από 40 χώρες ανάμεσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται ο μοναδικός Έλληνας Αιτωλοακαρνάνας-Αγρινιώτης ποιητής Πέτρος Κυριάκου Βελούδας.

Η διεθνής ποιητική ανθολογία φέρει τον τίτλο COSMIC VOICE(κοσμική φωνή) αξίζει να αναφερθεί πως ο Αιτωλοακαρνάνας ποιητής Πέτρος Κυριάκου Βελούδας συμμετέχει με το ποίημα που βραβεύτηκε  με τον τίτλο  crying clouds (TA ΘΛΙΜΜΕΝΑ ΣΥΝΝΕΦΑ).

 

international list of poets

ΠΕΤΡΟΣ Κ ΒΕΛΟΥΔΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ WORLD SOCIETY OF POETS WRITERS UNION, δημοσιογράφος.-

 

Διαβάστηκε 387 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.