Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  7:00 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 19:36

Η Ένωση Ξενοδόχων Ευρυτανίας υπέρ της κατασκευής του δρόμου Αγρίνιο – Καρπενήσι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Ευρυτανίας Γιάννης Μαντζούφας μίλησε για την αναγκαιότητα κατασκευής του δρόμου Αγρίνιο-Καρπενήσι. 

Συγκεκριμένα ανάφερε σε δηλώσεις του στο Δυτική Ευρυτανία Νews ότι ..”ναι μεν ο δρόμος Καρπενήσι-Λαμία εξυπακούεται ότι πρέπει να γίνει αλλά για να βγουν  εντελώς από την απομόνωση οι νομοί Ευρυτανίας και Αιτωλοακαρνανίας θα πρέπει να ολοκληρωθεί και ο οδικός άξονας Αγρίνιο-Καρπενήσι. Να υπάρξουν ενιαίες ολοκληρωτικές μελέτες του οδικού άξονα Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ευρυτανίας υπέρ της κατασκευής του δρόμου Αγρίνιο - Καρπενήσι
Ο Γιάννης Μαντζούφας

Ταυτίζομαι πλήρως με το μέλος του Συντονιστικού Ευρυτανίας κ. Γρηγόρη Φέρρα για τον άξονα Αγρίνιο-Καρπενήσι. Ήδη οι φορείς οι Αιτωλοακαρνανίας έχουν ενεργοποιηθεί θα πρέπει να ενεργοποιηθούν και οι φορείς Ευρυτανίας για να έχουμε συναπτά αποτελέσματα..” συνεχίζει ο κ. Μαντζούφας.

Η κατασκευή του δρόμου θα φέρει επιπλέον ανάπτυξη υποδομών, κατασκευές τουριστικών καταλυμάτων  στο υπόλοιπο τμήμα του νομού και αυτόματα εισροή επισκεπτών και στην πρωτεύουσα της πόλης του Καρπενησίου. Επίσης κάτι ανάλογο θα γίνει και στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Θα υπάρξει αμοιβαία, αλληλένδετη και ισόρροπη ανάπτυξη σε όλο τον νομό αναφέρει ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων του νομού Ευρυτανίας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 332 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.