Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  1:21 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 00:46

Ξανά υποψήφιος με το συνδυασμό “Δημιουργική Ανατροπή” και το Δήμαρχο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρο θα είναι ο Δάσκαλος Γιώργος Σωτηρακόπουλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξανά υποψήφιος με το συνδυασμό “Δημιουργική Ανατροπή” και το Δήμαρχο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρο θα είναι ο Δάσκαλος Γιώργος Σωτηρακόπουλος

Σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Έρχονται στιγμές που πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις.

Αποφάσισα λοιπόν να συνεχίσω τη συμπόρευσή μου με το συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή και το Δήμαρχο Κώστα Λύρο τον Άνθρωπο, τον επιστήμονα που η τιμιότητα, το ήθος του, οι αξίες του και η εργατικότητά του με πείθουν ότι 'Όλοι μαζί' θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο μας για το καλό του Δήμου και των Δημοτών μας.

Ως Δάσκαλος και μετά από πολλά χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά έχω μάθει ότι οι νίκες έρχονται με αγώνα, με ρεαλιστικές προτάσεις και όχι με στείρα αντιπαράθεση, αλλά με ψύχραιμες σκέψεις έχοντας το βλέμμα στο μέλλον για να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο Δήμο για όλους αλλά κυρίως για τα παιδιά μας.»

Διαβάστηκε 417 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία