Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  11:07 μμ
Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 18:04

Κάρτα Αλληλεγγύης και Σίτισης: Πότε θα πληρωθεί η δόση του Ιουλίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εγκρίθηκε η νέα πληρωμή στην κάρτα σίτισης – αλληλεγγύης για 148.044 δικαιούχους μετά από απόφαση που υπέγραψε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου.

Ειδικότερα σύμφωνα με απόφαση της κ. Φωτίου εγκρίνεται η μεταφορά πίστωσης 16.654.980,00 € (δεκαέξι εκατομμύρια εξακόσιες πενήντα τέσσερις χιλιάδες εννιακόσια ογδόντα ευρώ) ως δέκατη τρίτη δόση, προκειμένου να προχωρήσει η φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης (“Αλληλεγγύης”), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», ποσό το οποίο θα πιστωθεί στους δικαιούχους στις 25.07.2016, σύμφωνα με την απόφαση.

Επιπροσθέτως για την φόρτιση των καρτών Αλληλεγγύης από την Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα της Ελλάδος θα χρεώσει το Λογαριασμό 200 «Ελληνικό Δημόσιο – Συγκέντρωση Εισπράξεων Πληρωμών».

dikaiologtitika.gr

 

Διαβάστηκε 1994 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News