Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:45 μμ
 
wm small
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 22:22

Σπήλιος Λιβανός από Χρυσοβίτσα Ξηρόμερου: "Στηρίζουμε τα ορεινά χωριά μας με αναπτυξιακά προγράμματα και όραμα - Τα μεγάλα έργα εκσυγχρονισμού του τοπικού δικτύου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μία ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου, ο Σπήλιος Λιβανός, πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, ανέπτυξε τα εξαιρετικά σημαντικά για τους 350 παραγωγούς της περιοχής, έργα εκσυγχρονισμού του τοπικού αρδευτικού δικτύου και τη χρηματοδότηση συγκεκριμένων έργων αγροτικής οδοποϊίας, ζωτικής σημασίας για όλους τους κατοίκους του ορεινού Ξηρομέρου, τα οποία θεμελιώθηκαν και ξεκίνησαν επί των ημερών του στην ηγεσία του ΥΠΑΑΤ.

Οπως τόνισε μεταξύ άλλων, “στηρίζουμε τα ορεινά χωριά μας με έργα, όραμα, συγκεκριμένη αναπτυξιακή στρατηγική και ειλικρινή σχέση με τους συμπατριώτες μας. Οχι με ψεύτικα λόγια, κάλπικες υποσχέσεις και fake news.

Ο κ. Λιβανός ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις δυνατότητες του πρωτογενούς τομέα  στη νέα ΚΑΠ, την ανάγκη δημιουργίας συλλογικών σχημάτων και τα σπουδαία έργα εκσυγχρονισμού του τοπικού αρδευτικού δικτύου.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων με τους παραγωγούς που παραυρέθηκαν στην εκδήλωση. 

 

Διαβάστηκε 337 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 22:25
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/