Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:46 πμ
Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 14:09

Αυτή η νύχτα μένει: Τροχαίο σοκ – Χαροπαλεύει ο Στρατής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ζωή του Στρατή είναι γεμάτη από προβλήματα και αυτός μάταια προσπαθεί να δώσεις λύσεις, στην σειρά του ALPHA “Αυτή η νύχτα μένει”.

Πολλά είναι τα μέτωπα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Στρατής. Από την μία πλευρά, η κατάσταση στο νυχτερινό κέντρο είναι τραγική, με τα χρέη να αυξάνονται, και από την άλλη ο πόλεμος με τον Διαγόρα τον πνίγει καθημερινά.

Ούτε η προσωπική του ζωή δε βαδίζει σε καλό δρόμο, καθώς η απουσία της Ζέτας του προκαλεί θλίψη και άγχος. Απελπισμένος από όλα, ο Στρατής πηγαίνει μια βόλτα με τη μηχανή του..

Ξαφνικά, χάνει τον έλεγχο, λόγω υπερβολικής ταχύτητας και εντοπίζεται αιμόφυρτος στον δρόμο. Η είδηση αυτή θα γίνει γνωστή στο νυχτερινό κέντρο και όλοι θα πανικοβληθούν για την ζωή του.

Θα καταφέρει ο Στρατής να κερδίσει την μάχη που δίνει και να κρατηθεί στην ζωή, στην σειρά του ALPHA “Αυτή η νύχτα μένει”;

youfly.com

Διαβάστηκε 589 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News