Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:36 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 19:53

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συλλαμβάνει την Ευτυχία την ημέρα του γάμου;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί ο Κουράκος να έχει δώσει περιθώριο στην Ευτυχία ένα μήνα να αποφασίσει για τον γάμο τους, στην γη της ελιάς, όμως η ίδια -παρέα με την Άννα- έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες. Μετά την κοινή τους εμφάνιση, οι δυο τους δε θέλουν να ξανά κρατήσουν κάτι κρυφό.

Μαζί κάνουν όνειρα για το μέλλον, αλλά και για τον γάμο τους. Η Ευτυχία ξεκινά τις έρευνες για το πιο όμορφο και παραμυθένιο νυφικό, με την Άννα να τη συμβουλεύει διαρκώς για το τι θα είναι ωραίο και τι όχι.

Οι ετοιμασίες ξεκινούν και το ζευγάρι είναι έτοιμο να σφραγίσει τον έρωτά του με την πιο όμορφη τελετή. Βέβαια, το παραμύθι τους δε θα έχει το λεγόμενο happy end.. Η Ευτυχία, από τη στιγμή που ο Κουράκος της κάνει την πρόταση, διχάζεται, δε ξέρει αν είναι σωστό ή όχι.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, θα δούμε τον γάμο Κουράκου κι Ευτυχίας να τινάζεται στον αέρα. Ο λόγος; Οι σκιές του παρελθόντος που δεν αφήνουν το ζευγάρι να αναπνεύσει.

Η δολοφονία του Ανέστη θα έρθει ξανά στο επίκεντρο, η Ευτυχία θα ομολογήσει και η καρδιά του Κουράκου θα θρυμματιστεί σε χίλια κομμάτια… Θα μπορέσει να την εμπιστευτεί ξανά; Θα την συλλάβει την ημέρα του γάμου τους, ή θα κλείσει το στόμα του, για να προστατεύσει την αγαπημένη του;

youfly.com

Διαβάστηκε 494 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.