Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:56 πμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 12:51

Συνδυαστικό με τον ρέκορντμαν Κέιν σε ενισχυμένη* απόδοση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εύκολο έργο αναμένεται να έχουν οι Σλοβενία και Ιταλία κόντρα σε Σαν Μαρίνο και Μάλτα, αντίστοιχα. Με... φόρα από το ρεκόρ που έσπασε ο Κέιν στο Αγγλία - Ουκρανία, ενώ το Σλοβακία - Βοσνία είναι ανοιχτό μεν, γέρνει κάπου η πλάστιγγα δε.

440. Αγγλία – Ουκρανία (19:00)

Η Αγγλία με το... καλημέρα απέδειξε πως είναι το φαβορί του 3ου γκρουπ, παίρνοντας σπουδαίο διπλό επί της Ιταλίας. Ο Κέιν σκόραρε κι έγινε ο πρώτος σκόρερ με την Εθνική Αγγλίας! Τιμωρημένος ο μπακ Σο που αποβλήθηκε, τραυματίας ο μπακ Τζέιμς. Η Ουκρανία έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι τον Σεπτέμβριο του 2022 για το Nations League. Ακολούθησε αλλαγή προπονητή, ο Πετράκοβ αποτελεί παρελθόν, αντικαταστάτης του ο Ρεμπρόβ, όμως ακόμα δεν έχει αποδεσμευτεί από την ομάδα που ανήκει (Αλ Αΐν) και θα κοουτσάρει ο τεχνικός της U21, Ροτάν. Η Αγγλία δεν θα πετάξει στα... σκουπίδια τη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας, λογικά θα φτάσει στο «2/2».

Για να αποκτήσει αξία ο άσος θα συνδυαστεί με το να βρει δίχτυα ο αρχισκόρερ των «τριών λιονταριών», Κέιν. Το combo πληρώνει με ενισχυμένη* απόδοση 2.37.

https://www.foxbet.gr/stoiximan-casino

446. Σλοβακία – Βοσνία (21:45)

Ολοκληρώνουμε με επιλογή από τον 10ο όμιλο. Η Σλοβακία κόλλησε στο 0-0 με το Λουξεμβούργο, παρότι είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει. Γκέλα από την πρεμιέρα, θα χρειαστεί νίκη στο αποψινό ματς για να την καλύψει. Η Βοσνία δεν πτοήθηκε από την απουσία του ηγετικού Τζέκο κι επικράτησε στο... χαλαρό 3-0 την Ισλανδία. Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, θα μπορούσε και πιο ευρεία νίκη. Αμφίβολο έθεσε τον Τζέκο ο κόουτς Χατζιμπέγκιτς, ωστόσο το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί.

Θα πάμε με την ομάδα που άφησε καλύτερες εντυπώσεις την 1η αγωνιστική, αυτή ήταν η Βοσνία, παίρνοντας και κάλυψη στην ισοπαλία. Ποντάρισμα, λοιπόν, στο διπλό με ασιατική κάλυψη (0.0) σε απόδοση 1.94.

Βρείτε εδώ: Καθημερινά προγνωστικά και τα πιο ψαγμένα άρθρα για στοίχημα

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 237 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.