Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  3:15 μμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 03:45

Ονειρική βραδιά στο "Ελληνίς" στις 7/7/2016 με τις "Μαγικές Ιστορίες" του Σοφοκλή Θαυμαστού (Φωτό + Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια ονειρική βραδυά ζήσαμε το βράδυ της πέμπτης 7/7/2016 στο "Έλληνίς" με τον Σοφοκλή Θαυμαστό και τις "Μαγικές Ιστορίες του". Μια μουσική παράσταση καταπληκτική και μάλλον πρωτόγνωρη για το Αγρινιώτικο κοινό απο Αγρινιώτη καλλιτέχνη. Τα λόγια είναι περιττά, όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν έχασαν και μάκαρι να υπάρξει επανάληψη. Το γεγονός μάλιστα οτι ή παράσταση έγινε για την ενίσχυση του "Χαμόγελου το Παιδιού" δίνει μεγαλύτερη αξία στο γεγονός και τα συγχαρητήρια όλων μας στους εμπλεκόμενους. 

Πώς δηλώθηκε το γεγονός: 

Απόψε Ιστορίες Μαγικές στη σκηνή της "Ελληνίδας" στο Αγρίνιο..!! Δράκοι και ιπτάμενα χαλία θα μας μεταφέρουν στη "Χώρα του Ποτέ" σε μια διαδρομή προς το Μαζί..! Μια παράσταση αφιερωμένη στον οργανισμό Το Χαμόγελο Του Παιδιού!...!

Ένα παιδικό όνειρο που πραγματώνεται σε μια βραδιά γεμάτη αλήθειες.. Ένας κύκλος που κλείνει και ένας νέος που ανοίγει.. Μαζί μου επί σκηνής Ani Mal, Alex Leventeris, Αποστόλης Λυμπερόπουλος, Haris Botsis και Μωβ Πονυ..! Παρουσιάζει η Athina Zotou..!

Ενώ θα μοιραστούμε τη σκηνή με τον Ψυχολόγο Δημήτρη Σπαθούλα για ένα debate πάνω στην παιδική κακοποίηση..!

Την παράσταση ανοίγουν στις 9μιση οι Χαμένοι Ποιητές..! 'κώστας χρήστου', Δημήτρης Κορακοβούνης, Konstantina Ifanti, 'Γιώργος Τσαμαδιάς. Αλέξης Δημητρίου.. Φύλακες του παραμυθιού Κώστας Σκαβάρας και Peter Skav...! Τα Παραμύθια Αληθινά..!

Τι δήλωσε μετά την παράσταση ο Σοφοκλής Θαυμαστός: 

Νομίζω το χθεσινό βράδυ θα μείνει χαραγμένο στην ψυχή μου για πολλούς αιώνες..

Το Αγρίνιο με υποδέχτηκε με ένα γεμάτο θέατρο κι εγώ έδωσα την πρώτη μεγάλη θεατρική παράσταση της ζωής μου η οποία ήταν αυτοσχεδιαστική από την αρχή μέχρι το τέλος..

Για πρώτη φορά επί 3 ώρες τραγουδούσα τρέχοντας ανάμεσα σε ανθρώπους και αγγέλους.. Και πολλά χιλιόμετρα μετά δεν ένιωθα πια τα χαλίκια αλλά ότι πετούσα στην Αλλαγή..

Και αν θες να αγωνίζεσαι για Το χαμόγελο του παιδιού κυριολεκτικά και μεταφορικά δεν πρέπει να σταματάς να τρέχεις και να παράγεις παραμύθια..!

Ευχαριστώ τα παιδιά που με αγκάλιασαν στην προσπάθειά μου, τους τολμηρούς Χαμένους Ποιητές, τη μπάντα μου τους Ονειροβάτες, τον Panagiotis Aygeris για τον ήχο και το φως, το Δημήτρη Σπαθούλα που επιτέλεσε το ρόλο του μάγου του λόγου της ψυχής, την Athina Zotou ως βασίλισσα του παραμυθιού, τη Nektaria Feleki για τη στήριξή της ως εκπρόσωπος του Χαμόγελου του Παιδιού, το Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο της πόλης που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τη Christina Balaska που πίστεψε σε μια Ιστορία Μαγική απ' την αρχή, Το Ελληνίς και όλους τους εργαζομένους της βραδιάς, τους χορηγούς και φυσικά όλους εσάς που καταφέραμε να μαζευτούμε πάνω από 500 ψυχές στον κήπο της πόλης μας και να δώσουμε ζωή στο δικό μου παραμύθι..!Και να το κάνουμε δικό μας..

Νομίζω ένας πρώτος κύκλος κακοποίησης έσπασε χθες στο φως..

Στο χέρι μας να συνεχίζουμε να σπάμε και όλους τους άλλους.

 

Παραθέτουμε μερικά βίντεο απο την εκδήλωση που ανέβασε στο youtube το http://agrinioreport.com

 

 

Ακολουθεί πλούσιο Φωτογραφικό Υλικό απο τον Λεωνίδα Φραγκούλη:

Διαβάστηκε 2148 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 10:14
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.