Πέμπτη, 30η Μαρτίου 2023  5:39 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 19:08

Νέο μυθιστόρημα του Χρυσόστομου Πατούλα – «Ο άνθρωπος με την ενδόμυχη φωνή»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κυκλοφόρησε το νέο συγκλονιστικό μυθιστόρημα του Αιτωλοακαρνάνα δημοσιογράφου-συγγραφέα Χρυσόστομου Πατούλα, που φέρει τον τίτλο: «Ο άνθρωπος με την ενδόμυχη φωνή».

Όπως αναφέρει ο ίδιος, είναι ένα βιβλίο, που περιέχει-εκπέμπει φωτεινά μηνύματα και κρυστάλλινες διαχρονικές αλήθειες. Ένα βιβλίο, που παρουσιάζει και θεωρεί τον αγώνα και την προσπάθεια ενός ανθρώπου, που αγωνίσθηκε αγώνα δίκαιο και έντιμο, με καρδιά και νου, στα πλαίσια της νομιμότητας και ηθικής, για να φέρει σε πέρας του σκοπούς που έταξε. Τους σκοπούς, να φθάσει στην κορυφή της γνώσης του περιεχομένου της φύσης του.

Ένα μυθιστόρημα ύμνος στην θεάρεστη ανθρωπιά, στη δύναμη της θέλησης, στο μεγαλείο ψυχής, στην ισορροπημένη και ευαίσθητη κανονικότητα. Ένα μυθιστόρημα, που διδάσκει κανόνες και τρόπους δράση ς και κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς. Ο πρωταγωνιστής του βιβλίου με οδηγό την ενδόμυχη φωνή, που καθρεφτίζει την καθαρή συνείδηση, την κρυστάλλινη αλήθεια και τους κανόνες δικαιοσύνης, κέρδισε το ποθούμενο, κέρδισε την τιμή και τον έπαινο.

Το βιβλίο θα παρουσιασθεί στις 29 Μαρτίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6 μ.μ. στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στην αίθουσα (αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης) Ακαδημίας 50.

Διαβάστηκε 100 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News