Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  6:48 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 14:35

Πρόσληψη κτηνιάτρου στη ΔΑΟΚ Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εγκρίθηκε απ’ το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Την πρόσληψη ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος εμβολιασμού κατά της οζώδους δερματίτιδας των βοοειδών στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, το Περιφερειακό Συμβούλιο κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του, κατόπιν εισήγησης της αντιπεριφερειάρχου Π.Ε. Αιτ/νιας της Π.Δ.Ε. κας Μαρίας Σαλμά.

Ο κτηνίατρος θα προσληφθεί με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα μέχρι ένα (1) έτος, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του προγράμματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 38 του Ν. 4765/2021, όπως ισχύουν, και τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα θα ορισθούν με την Ανακοίνωση πρόσληψης, σύμφωνα με τις ανάγκες του προγράμματος και κατόπιν έγκρισής της από το ΑΣΕΠ.

Διαβάστηκε 386 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία