Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  5:30 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 14:35

ProWein 2023: με αυτόνομο περίπτερο η Περιφέρεια Δ.Ε.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για τα κρασιά και τα οινοπνευματώδη ποτά.

Η ProWein είναι η μόνη διεθνής εμπορική έκθεση που καλύπτει ολόκληρη την παγκόσμια αγορά. Αντίστοιχα διεθνείς είναι και οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από περίπου 150 χώρες. Όσο για τους εκθέτες, στην εφετινή έκθεση το παρών θα δώσουν περίπου 6.000 εκθέτες από 61 χώρες. Επιπλέον, θα υπάρξουν περισσότερα από 500 master classes & events.

Και αυτοί είναι αποκλειστικά γνώστες του κλάδου, γιατί η ελεγχόμενη αποδοχή σημαίνει ότι υπάρχουν μόνο επαγγελματίες μεταξύ τους στο ProWein.

Η εμπορική έκθεση ProWein θα ανοίξει τις πόρτες από 19 έως 21 Μαρτίου στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος θα είναι παρούσα, με αυτόνομο περίπτερο. 

Θέματα που συγκινούν τη διεθνή βιομηχανία φέτος: Κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά χωρίς ή με χαμηλό αλκοόλ, εναλλακτικές προτάσεις στο παραδοσιακό γυάλινο μπουκάλι κ.α.

Όλες οι ενδείξεις βεβαιώνουν ότι η ProWein 2023 θα συνεχίσει την ιστορία επιτυχίας των τελευταίων 28 ετών και θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά τον ηγετικό της ρόλο ως η μεγαλύτερη και πιο σχετική εμπορική έκθεση στον κόσμο για κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά.

Διαβάστηκε 439 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία