Παρασκευή, 26η Ιουλίου 2024  11:26 μμ
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 18:51

Σασμός: Ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στην Μαρίνα! (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εξελίξεις που συγκλονίζουν στο αποψινό επεισόδιο του Σασμού. Ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στην Μαρίνα. O Ευθύμης στήνει παγίδα στο Μαθιό και τον ενοχοποιεί για το φόνο του Παύλου.

Η Μαρίνα ανακοινώνει στην Αργυρώ κάτι που θα την ταράξει, ενώ Παύλος και Καλλιόπη έχουν μια συζήτηση που θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Ο Μαθιός και ο Αστέρης σχεδιάζουν τη ζωή τους με την Βασιλική και την Αργυρώ, δυστυχώς όμως τα γεγονότα θα τους προλάβουν για ακόμα μία φορά… Η σχέση της Θοδώρας και του Λευτέρη περνά μεγάλη κρίση και η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη.

Ο Λευτέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση, την ίδια ώρα που ο κλοιός για το φόνο του Πάνου σφίγγει. Η δίψα για εκδίκηση δύο προσώπων θα ενοχοποιήσουν το πλέον απρόσμενο άτομο. Ο παπά-Μιχάλης προσπαθεί να συμβουλεύσει τον Νικηφόρο για το τεστ DNA, ενώ η Τζένη παίρνει μια παράτολμη απόφαση.

Δείτε απόψε, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στις 21:00

Δείτε το trailer εδώ:

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 608 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News