Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:31 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 19:16

«The Voice»: Αυτή η παρουσιάστρια παίρνει την σκυτάλη της παρουσίασης μετά τον Γιώργο Λιανό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα live του «The voice of Greece» ξεκινούν με ανεβασμένη διάθεση  το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 21:00, έχοντας περάσει πλέον στη συναρπαστική διαδικασία των Cross Battles!

Η έκπληξη έρχεται στην παρουσίαση του μουσικού show με τον Γιώργο Λιανό να δίνει την σκυτάλη στη Φαίη Σκορδά.

H παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ φοράει τα βραδινά της για λίγες εμφανίσεις και μας υποδέχεται στο stage του «The voice of Greece» ενώ ο Γιώργος Λιανός παραμένει σε ρυθμούς Survivor στον Άγιο Δομίνικο!

Στα Live Cross Battles η κάθε αναμέτρηση είναι απρόβλεπτη και η αγωνία χτυπά κόκκινο πλέον για τους 4 coaches! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν βάλει τα δυνατά τους να προετοιμάσουν τις ομάδες τους για τα Cross Battles και έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον ημιτελικό.

Η τελική απόφαση όμως της πρόκρισης βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια του τηλεοπτικού κοινού.

Οι 14 φωνές που εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους ανεβαίνουν στη σκηνή του «The voice of Greece» σε μονομαχίες που συγκλονίζουν! Ποιοι θα είναι εκείνοι που θα πείσουν το τηλεοπτικό κοινό πως αξίζουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό;

Σε κάθε Live Cross Battle, δύο coaches ανεβαίνουν στο stage για μία ξεχωριστή solo performance προσφέροντας στους τηλεθεατές μια μοναδική μουσική εμπειρία!

Στο Social Media Room η Βάλια Χατζηθεοδώρου μεταφέρει τον παλμό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

pronews.gr

Διαβάστηκε 334 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.