Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:48 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 14:58

"TAR" & "KNOCK AT THE CABIN" στον κιν/φο ΑΝΕΣΙΣ (Πεμ 9 - Τετ 15/2/2023)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον Δημοτικό κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» από την Πέμπτη 9 έως και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 θα προβληθούν οι ταινίες:

TA΄R

Από τον σεναριογράφο, παραγωγό και σκηνοθέτη Τοντ Φιλντ, έρχεται το TAR, με την βραβευμένη με Όσκαρ, Κέιτ Μπλάνσετ στον ρόλο της Λύδια Ταρ, μιας πρωτοποριακής μαέστρου που διευθύνει μια μεγάλη γερμανική ορχήστρα. Η Ταρ βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, καθώς προετοιμάζει τόσο την παρουσίαση ενός βιβλίου όσο και την πολυαναμενόμενη ζωντανή εκτέλεση της Πέμπτης Συμφωνίας του Μάλερ. Η ζωή της θα αρχίσει να παίρνει μια απρόσμενα δραματική τροπή. Πρόκειται για μια σπουδή πάνω στη μεταβαλλόμενη φύση της εξουσίας, στον αντίκτυπό της στην κοινωνία και στην ανθεκτικότητα της απέναντι στον σύγχρονο κόσμο.

Σκηνοθεσία : Todd Field

Παίζουν : Cate Blanchett, Noemie Merlant, Nina Hoss, Sophie Kauer, Marc-Martin Straub, Adam Gopnik, Mark Strong, Sylvia Flote

Ώρες προβολής: 9:30 μ.μ. Καθημερινά

 

ΧΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ (KNOCK AT THE CABIN)

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε μια απομακρυσμένη καλύβα, ένα νεαρό κορίτσι και οι δυο γονείς του καταλήγουν όμηροι τεσσάρων οπλισμένων αγνώστων με άγνωστα κίνητρα οι οποίοι απαιτούν από την οικογένεια να προβεί σε μια αδιανόητη επιλογή προκειμένου να αποτρέψει το τέλος του κόσμου. Με περιορισμένη πρόσβαση στον έξω κόσμο, η οικογένεια πρέπει να αποφασίσει τι θα πιστέψει προτού χαθούν όλα.

Σκηνοθεσία:M.Night Shyamalan

Ηθοποιοί: Dave Bautista, Ben Aldridge, Jonathan Groff, Nikki Amuka-Bird, Abby Quinn, Satomi Hofmann, William Ragsdale, Rupert Grint

Ώρες προβολής: 7:00 μ.μ. Καθημερινά

 

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

Διαβάστηκε 795 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 23:34
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.