Σάββατο, 1η Απριλίου 2023  11:16 πμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 19:35

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: "Η Ραχοκοκαλιά της οικονομίας δεν αντέχει άλλο σφυροκόπημα"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Η Ραχοκοκαλιά της οικονομίας δεν αντέχει άλλο σφυροκόπημα

Ο Συνδυασμός μας όχι μόνο εν όψει των εκλογών, αλλά και την επόμενη ημέρα από όποια θέση και αν βρεθεί στο ΔΣ, θα αγωνίζεται για τη βελτιστοποίηση της οικονομικής ζωής του τόπου μας.

Η εξωφρενική ακρίβεια δε βαραίνει μόνο τα μαγαζιά μας, αλλά και τα σπίτια μας. Βαραίνει και τα σπίτια των συνανθρώπων μας και δυνητικών πελατών μας, όποιο επάγγελμα και αν αυτοί ακολουθούν.

Ο Συνδυασμός μας δε θα κάνει εκπτώσεις στα δίκαια αιτήματα των μικρών εμπόρων, θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για αυτά, και προς αυτή την κατεύθυνση αναδημοσιεύει το ομόφωνης αποδοχής ψήφισμα της Γεν. Συνέλευσης των μελών του ΕΣΑ από τις 16/01/23.

Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης Μελών Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

Η τραγική κατάσταση της Δημόσιας Υγείας σε ολόκληρη τη χώρα (και ιδίως στον νομό μας), το δυσεύρετο και πανάκριβο πλέον φάρμακο, το απλησίαστο λόγω τιμής πετρέλαιο, η αισχροκέρδεια των ιδιωτών εμπόρων της ενέργειας, η εξωφρενική ακρίβεια στα πάντα και ιδίως στα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης, μας έχουν κάνει το βίο αβίωτο.

Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου καταγγέλλουμε την πολιτική που μας έχει οδηγήσει σε αυτό το χάλι και απαιτούμε άμεσα μέτρα που θα ανατρέψουν την υφιστάμενη απελπιστική κατάσταση.

-Αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν Υγεία για όλους. Παρόλο που είναι υποχρέωση όσων μας κυβερνούν να μας την παρέχουν, επιλέγουν να μην το πράττουν. Ενίσχυση των δημόσιων δομών υγείας με προσλήψεις προσωπικού και προμήθεια επαρκούς ιατρικού εξοπλισμού όπου χρειάζεται. Αποτελεσματικότερη οργάνωση και διοίκηση των δομών ώστε να παρέχουν το βέλτιστο αποτέλεσμα σε όλους τους πολίτες.

-Επάρκεια στα φάρμακα και συγκράτηση των τιμών τους.

-Κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης ανά λίτρο, του ΦΠΑ και των έμμεσων φόρων στα καύσιμα.

-Επιβολή πλαφόν χαμηλής τιμής της κιλοβατώρας (σε καμία περίπτωση άνω των 0,10ευρώ), σε όλους τους παρόχους ενέργειας, ώστε να εξασφαλιστεί φθηνό ρεύμα για κάθε νοικοκυριό και κάθε επιχείρηση.

- Πραγματικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις  (πάνω από τα όρια του πληθωρισμού) που θα επαναφέρουν την ισορροπία στο πορτοφόλι των καταναλωτών και κατά συνέπεια στα μαγαζιά μας.

Τα αιτήματα μας είναι δίκαια και απολύτως απαραίτητα για την επιβίωσή μας.

Διαβάστηκε 143 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News