Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:15 μμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 19:28

Σασμός: Ο Σταύρος αποκαλύπτει στον Παύλο πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εξελίξεις που καθηλώνουν στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».

Ο Λευτέρης μαθαίνει από τον πατέρα της Ρέας πως ήταν έγκυος όταν σκοτώθηκε και σκέφτεται με ποιο τρόπο μπορεί να αξιοποιήσει αυτήν την πληροφορία. Η Τζένη ομολογεί στην Θοδώρα το ψέμα της σχετικά με την εγκυμοσύνη και της ενοχές που νιώθει, αποφασίζει όμως να αποκαλύψει στον Νικηφόρο την αλήθεια.

Στο μεταξύ ο Μανόλης δεν μπορεί να συγχωρέσει το γεγονός πως ο αδελφικός του φίλος φλέρταρε την κοπέλα που του άρεσε και το κλίμα αναμεταξύ τους είναι βαρύ. Η Κατερίνα προσπαθεί να βοηθήσει τον Παντελή με την Άννα να τα ξαναβρούν αλλά η Άννα είναι ακόμη πικραμένη. Ο Αστέρης προσπαθεί να μάθει από τον Τόλη για ποιο λόγο η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να προσεγγίσει την Άσπα. Την ίδια στιγμή ο Παύλος πηγαίνει στον Σταύρο να τον προειδοποιήσει πως θα τον βρει αντιμέτωπο, εάν αποφασίσει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Ο Σταύρος θυμώνει και αποκαλύπτει στον Παύλο πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 275 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.