Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:39 μμ
 
wm small
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 22:49

Βόλος - Παναιτωλικός 2-3 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Καιρός ήταν, μία πέρα για πέρα δίκαιη νίκη»

Ο τεχνικός της ομάδας του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, ήταν χαρούμενος για τη νίκη με 3-2 εκτός έδρας με τον Βόλο.

Ο Γιάννης Αναστασίου είπε στην κάμερα της COSMOTE TV μετά το 2-3 στο Βόλος - Παναιτωλικός:

«Καιρός ήταν. Νομίζω πως ήταν πέρα για πέρα μία δίκαιη νίκη. Η ομάδα έδειξε πως έχει χαρακτήρα. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τον Καρέλη που δεν μπορούσε να αγωνιστεί: τραυματίστηκε ο Λάρσον και με τις απουσίες που έχουμε ήταν δύσκολο το ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Βόλος.

Είπα στα παιδιά πως έχουμε χαρακτήρα και πως όταν είμαστε όλοι μαζί είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να μας καταβάλει. Δεν εχουμε να φοβηθούμε τίποτα όταν είμαστε έτσι. Δίκαιη νίκη συγχαρητήρια στα παιδιά. Πήραμε μια νίκη που χρειαζόμασταν. Πηγαίνουμε ματς με το ματς. Δείξαμε πως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά με τον Βόλο που είναι στην 6άδα. Πρεπει να δείξουμε μεγαλύτερη διάρκεια και συνέπεια. Μετα το Μουντιάλ δεν ηταν καλή η εικόνά μας αλλά όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε και καλύτεροι».

Μπράτσος: «Εάν με ρωτάγατε να προβλέψω τι θα συμβεί δεν θα μπορούσα να σας πω αυτό που έγινε»

Ο Κώστας Μπράτσος δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη στο ματς του Βόλου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 3-2.

Ο προπονητής του Βόλου είπε - μετά την ήττα με σκορ 3-2 από τον Παναιτωλικό - μιλώντας στη COSMOTE TV:

«Το ποδόσφαιρα ό,τι σου δίνει κάποια στιγμή στο παίρνει και το αντίστροφο. Αν με ρωτάγατε να προβλέψω το τι θα συμβεί στο ματς δεν θα μπορούσα να σας το πω αυτό που έγινε. Ήταν στα μέτρα μας το ματς και δεχθήκαμε γκολ. Έπρεπε να είναι ελεγχόμενες οι φάσεις από εμάς αλλά δεχθήκαμε τα γκολ. Είμαστε στην 6η θέση: πρέπει να κερδίζουμε και εξαρτάται από εμάς αν θα αντέξουμε».

gazzetta.gr

 

Διαβάστηκε 246 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.