Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:24 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 10:15

Η Δευτεροβάθμια καλεί το ιατρικό προσωπικό για τους σχολικούς μαθητικούς αγώνες Λυκείων της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης  Αιτωλ/νιας  δια της  ομάδας Φυσικής Αγωγής και της οργανωτικής επιτροπής σχολικών αγώνων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ), διοργανώνει  για το σχολικό έτος 2022-2023 τους μαθητικούς αγώνες  Λυκείων της Π.Ε Αιτωλ/νιας.

Οι αγώνες θα διεξάγονται κατά την διάρκεια του σχολικού ωραρίου 9.00π.μ.-14.00π.μ σε ανοιχτές ή κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις των Δήμων  Μεσολογγίου, Αγρινίου και Ναυπακτίας.

Η παρουσία των ιατρών (ανεξαρτήτως ειδικότητας, αγροτικών ή αναμενόντων εξάσκησης ειδικότητας ) κατά την διάρκεια  των αγώνων (Στίβου, ποδόσφαιρου, καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης) στους αγωνιστικούς χώρους αποτελεί  προϋπόθεση  για την έναρξη και  διεξαγωγή του αγώνα.

Καλούμε το ιατρικό προσωπικό να συμβάλει με την παρουσία του στην τέλεση των αγώνων.Η συμμετοχή των ιατρών είναι αμοιβόμενη για κάθε  αγώνα .

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος  για συμμετοχή των ιατρών στους αθλητικούς  αγώνες γίνεται τηλέφωνα :2631 050028 κ΄50033 καθώς και στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

O Διευθυντής Δ.Ε. Αιτωλ/νίας και Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ.
Χρήστος  Κ.  Καζαντζής
ΠΕ 83   Μ.Ε.d

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 273 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.