Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:26 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 10:01

Γιάννης Παπαγεωργίου, ο άνθρωπος μαζί με Παναγιώτου-Στάθη στα επίσημα στο Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιώτης Παναγιώτου από τις πρώτες -επίσημες- στιγμές των Καμίνσκι στην Ελλάδα ήταν στο πλευρό τους ενώ αντίστοιχα και ο Γιάννης Στάθης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, εδώ και μέρες φαντάζει «κλειδωμένος» για το νέο οργανόγραμμα του Παναιτωλικού.

Αμφότεροι έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν ήταν μόνοι τους. Τους συνόδευε και ο Γιάννης Παπαγεωργίου. Πρόκειται για σκάουτερ και μάνατζερ ο οποίος μάλιστα κατάγεται από τα μέρη μας και ειδικότερα τη Μακρυνεία.

Διετέλεσε στην ΑΕΚ άμεσος συνεργάτης του Μαϊστοροβιτς, τη σεζόν μάλιστα που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή. Βρίσκεται πίσω από τα deals των Ολιβέιρα, Λιβάγια και Σιμόες αλλά οι φίλοι του Παναιτωλικού ίσως τον θυμούνται για τον… Μίλαν Μπόγιοβιτς. Είναι ο άνθρωπος που τον έφερε στην Ελλάδα το 2012 για λογαριασμό των Αγρινιωτών.

Το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει εάν θα αποκτήσει ενεργό ρόλο στη νέα τάξη πραγμάτων στον Παναιτωλικό ή αν απλώς διαδραμάτισε ρόλο στην επίτευξη του deal μεταξύ Κωστούλα-Καμίνσκι.

Με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού Μίλαν Μπόγιοβιτς

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 436 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.