Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:53 μμ
 
wm small
Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 23:40

Υπολογίστε γρήγορα και απλά τα ένσημά σας με τους κωδικούς Taxis και λίγα κλικ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλοι οι ασφαλισμένοι μπορούν πλέον να έχουν αναλυτική εικόνα των ενσήμων που έχουν μαζέψει και να τα υπολογίσουν μέσα από το πληροφοριακό σύστημα «Άτλας» χρησιμοποιώντας τους κωδικούς TaxisNet.

Ειδικότερα, στο συγκεκριμένο σύστημα «Άτλας» βρίσκεται ο χρόνος ασφάλισης για όλα τα ταμεία για τα ασφαλιστικά ταμεία ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ. Οι ασφαλισμένοι έχουν πρόσβαση στο σύστημα με τους κωδικούς taxisnet, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ που έχουν.

Δείτε τα ένσημα σας ΕΔΩ

Παράλληλα μπορείτε να τα βρείτε μέσω gov gr Και συγκεκριμένα www.efka.gov.gr/el

Αναλυτικά τα βήματα:

  •  Ατομικός λογαριασμός ασφάλισης
  • Σύνδεση στο TAXISNET
  • Αφού γράψετε το AΦΜ και το AΜΚΑ πηγαίνετε στην συνέχεια Οδηγίες Χρήσης – Πατήστε εδώ για την εμφάνιση του λογαριασμού σας

Τέλος βγαίνει αναλυτικά καρτέλα του ασφαλισμένου με όλα τα ένσημα και τις αποδοχές. Έχετε λοιπόν τη δυνατότητα να δείτε και να εκτυπώσετε το χρόνο ασφάλισης που έχετε τεκμηριώσει.

Ένας ακόμη τρόπος

Ο άλλος τρόπος είναι μέσω του ΕΦΚΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο e-efka.gr όπου μπορούν να επιλέξουν ως «Μισθωτοί» τον «Ατομικό Λογαριασμό Ασφάλισης». Μετά θα χρειαστείτε τους κωδικούς Taxisnet, διαδοχικά το ΑΜΚΑ σας.


Στο μήνυμα που σας βγάζει μπορείτε να πατήσει τον σύνδεσμο και θα σας εμφανιστεί ο λογαριασμό σας.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 319 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία