Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  1:15 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 18:57

Maestro: Συγκλόνισε το μεγάλο φινάλε, αποθεώθηκαν οι ήρωες -«Η αγάπη είναι απλώς αγάπη»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυλαία έριξε το βράδυ της Πέμπτης ο «Μaestro». Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που κατάφερε να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και να πάρει το εισιτήριο για το Netflix ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο και όλοι αναμένουν τον δεύτερο.

Στα εννέα επεισόδια του «Maestro», που είδαμε μέσα από την τηλεόραση του Mega, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγήθηκε αριστοτεχνικά μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός κατάφερε να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας.

Για άλλη μια φορά, η υψηλή αισθητική, τα εκπληκτικά πλάνα και η φωτογραφία μιας μοναδικά όμορφης περιοχής, των Παξών με τη σκηνοθετική μαεστρία του Παπακαλιάτη, αλλά και τις ερμηνείες συγκλόνισαν τους τηλεθεατές που δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν στο Twitter.

Στο χτεσινό και τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, λοιπόν, είδαμε το πολυσυζητημένο φεστιβάλ να ξεκινά, το όμορφο νησί των Παξών να πλημμυρίζει από μουσικές, τις εξελίξεις στις ζωές των ηρώων να είναι ραγδαίες και τον φόνο του Χαράλαμπου καθοριστικός για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

Ειδικότερα η εκπληκτική Μαρία Καβογιάννη για ακόμη μια φορά απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου είδαμε να βάζει τον Φάνη Μουρατίδη στη θέση του προκειμένου να υπερασπιστεί τον γιο της, ενώ και η Χαρούλα Αλεξίου αποθεώθηκε για την ερμηνεία της όταν τραγούδησε την «Προσευχή». Παράλληλα όλο το νησί έμαθε για τον έρωτα του Ορέστη και της Κλέλιας ενώ καθηλωτική ήταν η σκηνή με τη δολοφονία του Χαράλαμπου. Οι δύο νεαροί ηθοποιοί Ορέστης Χαλκιάς και Γιώργος Μπένος έδωσαν για άλλη μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό και η ερμηνεία τους ήταν αξιοσημείωτη.

Ολα δείχνουν πως οι εξελίξεις και στον δεύτερο κύκλο θα είναι απρόβλεπτες σε ένα κοινωνικό δράμα με στοιχεία θρίλερ και με αισθητική που παραπέμπει σε ξένες παραγωγές.

iefimerida.gr

Διαβάστηκε 359 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.