Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:44 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 19:24

Eκτακτο επίδομα σε ένστολους: Ποιοι δεν θα το λάβουν – Εντός Δεκεμβρίου η πληρωμή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση στο ένστολο προσωπικό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακή.

Η τροπολογία ορίζει ότι χορηγείται έκτακτη οικονομική ενίσχυση 600 ευρώ, κατά το μήνα Δεκέμβριο του 2022. Η εν λόγω παροχή δεν προσμετράται στο ανώτατο όριο αποδοχών και διέπεται από ειδικό φορολογικό καθεστώς. Στην έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους αναφέρεται ότι σύμφωνα με στοιχεία των αρμόδιων υπουργείων, η εν λόγω δαπάνη εκτιμάται στο ποσό των 40,883 εκατομμυρίων ευρώ.

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση στο ένστολο προσωπικό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακή. Η τροπολογία ορίζει ότι χορηγείται έκτακτη οικονομική ενίσχυση 600 ευρώ, κατά το μήνα Δεκέμβριο του 2022. Η εν λόγω παροχή δεν προσμετράται στο ανώτατο όριο αποδοχών και διέπεται από ειδικό φορολογικό καθεστώς. Στην έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους αναφέρεται ότι σύμφωνα με στοιχεία των αρμόδιων υπουργείων, η εν λόγω δαπάνη εκτιμάται στο ποσό των 40,883 εκατομμυρίων ευρώ.

ethnos.gr

Διαβάστηκε 548 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία