Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:55 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 18:43

Παναιτωλικός: Το μεγάλο «διπλό» της Κ17 στον ΠΑΟΚ και τα συγχαρητήρια Μπελεβώνη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύ μεγάλη νίκη εκτός έδρας, απέναντι στον ΠΑΟΚ, πήρε η Κ17 του Παναιτωλικού, «ρεφάροντας» ιδανικά το 4-4 με το ΠΑΣ, της προηγούμενης αγωνιστικής.

Μάλιστα, η αξία της νίκης ανάγεται ακόμη υψηλότερα, καθότι εκτός από την καλή εμφάνιση, το σύνολο του Θεοδοσίου διαχειρίστηκε εξαιρετικά τις σημαντικές που είχε (πήγε Θεσσαλονίκη με 16αμελη αποστολή).

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 42′ με σουτ του Μπελλάλη μέσα από την περιοχή. Στο 55′ ο Κακιώνης με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 68′ σημειώθηκε το 0-3 πάλι με πλασέ του Κακιώνη. Ο ΠΑΟΚ μείωσε στις καθυστερήσεις για το τελικό 1-3.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναφορά του gazzetta.gr στο επίτευγμα των «μικρών» του Παναιτωλικού. Πρόκειται άλλωστε για την πρώτη νίκη στα χρονικά επί του ΠΑΟΚ σε επίπεδο Κ17.

Το σύνολο του Δημήτρη Θεοδοσίου έχει καταφέρει να αποδώσει ως ώρας σύγχρονο και δημιουργικό ποδόσφαιρο. Μία εκτός έδρας νίκη επί της κορυφαίας ομάδας της κατηγορίας (η οποία έχει ήδη διασφαλίσει το συμμετοχή στο Final Four) ασφαλώς αποτελεί πιστοποίηση.

Κι όμως, γίνεται ακόμα καλύτερο αν αναλογιστούμε ότι ο Παναιτωλικός αγωνίστηκε με τρεις «μικρούς» (2007) στο αρχικό σχήμα, τους Δρακόπουλο, Παυλίδη, Τσιριμώκο και άλλους τρεις ως αλλαγή, τους Πιστικό, Ρόμπολα, Πρωτόγερο.

Επίσης, ο σκόρερ δύο τερμάτων Βασίλης Κακιώνης δεν έχει κλείσει ακόμα τα 16 αφού είναι γεννημένος Δεκέμβριο του 2006 και ήταν κορυφαίος μαζί με τον χάφ Παυλίδη. «Καταλάβατε τις δυνατότητες που έχουμε κι ας έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας κάποιες φορές» είπε στους παίκτες του ο αρχιτέκτονας της ομάδας, Δημήτρης Θεοδοσίου.

Απόλυτη υπήρξε, εύλογα, η ικανοποίηση στη διοίκηση με τον πρόεδρο Μάκη Μπελεβώνη να επικοινωνεί τηλεφωνικά με την αποστολή που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για να μοιράσει συγχαρητήρια.

Παναιτωλικός (Θεοδοσίου): Ζαραϊδόνης, Γαλιάτσος, Μόκκας, Καπνιάρης, Δρακόπουλος, Παυλίδης (87′ Ρόμπολας), Σαλαγιάννης, Μπελλάλης (78′ Πιστικός), Κακιώνης (69′ λ.τ. Κεχαγιάς), Τσιριμώκος (87′ Πρωτόγερος), Γιωτόπουλος

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 245 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.