Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:34 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 11:07

Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου: Δημιουργικές και εμψυχωτικές δραστηριότητες σε μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τίτλο: «Διαπολιτισμική Δημιουργική Απασχόληση» (Παρ 9/12/2022 17:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών και  τις Κοινωνικές Δομές (Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και  Κοινωνικό Παντοπωλείο) του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού, που λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020 με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης»,  ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων, θα πραγματοποιήσουν  δημιουργικές και εμψυχωτικές δραστηριότητες σε μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τίτλο: «Διαπολιτισμική Δημιουργική Απασχόληση».

Σηματοδοτούμε την έναρξη αυτής της νέας μας δράσης φέτος τα Χριστούγεννα την Παρασκευή στις 9 Δεκεμβρίου και ώρα 5.00 μ.μ. στο χώρο του Κ.Α.Π.Η., η οποία θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία του Διαμεσολαβητή Ρομά κ. Παναγιώτη Πανόπουλου, της Διαπολιτισμικής Μεσολαβήτριας κ. Μαρίας Καρέτσου του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και την Θεατρολόγο κ. Άννα Μανθάτη, του Πανεπιστημίου Πατρών στα πλαίσια του Προγράμματος «Υποστηρικτικές παρεμβάσεις σε κοινότητες ΡΟΜΑ για την ενίσχυση της πρόσβασης και μείωση της εγκατάλειψης της εκπαίδευσης από παιδιά και εφήβους στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», του Παν-μίου Πατρών (Πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020, Υλοποίηση ΜΟΔΥ ΕΛΚΕ Πανεπιστημίου Πατρών, Υποέργο 10 - Κωδ. ΟΠΣ 5049099)

Θα αφηγηθούν το σύντομο παραμύθι "Η μπουγάδα του Αη-Βασίλη",  θα κατευθύνουν την ομάδα γονέων και παιδιών σε θεματική ζωγραφική σχετική με το παραμύθι και θα τους εμψυχώσουν σε διάφορα μουσικοκινητικά παιχνίδια.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν γλυκίσματα στους μικρούς μας ήρωες.

Διαβάστηκε 205 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 11:19
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.