Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:36 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 19:33

Δείτε την ημερίδα στο Αγρίνιο για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και των παιδιών (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών και των Παιδιών, ο Δήμος Αγρινίου, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, το EUROPE DIRECT Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδος & ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου, συνδιοργάνωσαν ημερίδα – εκδήλωση με θέμα «ΈΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ! ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ!» στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγρινίου (πρώην κτίριο Τράπεζας της Ελλάδος).


Χαιρετισμό απηύθυνε η οικοδεσπότης Αντιδήμαρχος Αγρινίου και Πρόεδρος της Δημοτική Επιτροπής Ισότητας κ. Μαρία Παπαγεωργίου, η Περιφερειακή Σύμβουλος και Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων κ. Αμαλία Βούλγαρη, ο εκπρόσωπος της Δημοτικής  Επιτροπής Ισότητας κ. Αριστείδης Φατούρος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου  των Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου κ.Γεράσιμος Μαλούσης.

Την εκδήλωση συντόνισε η Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ κ. Παρθενία Χαρίτου και οι εισηγήσεις οι σχετικές με το θέμα της εκδήλωσης καθήλωσαν το παρευρισκόμενο κοινό.

Εισηγητές της εκδήλωσης ήταν: η κ. Χρυσάνθη Σταυροπούλου  – Πρωτοδίκης, η κ. Δέσποινα Σβουρδάκου  – Δρ. Εγκληματολογίας, ο κ. Γεώργιος Καλλιακμάνης –  Αξιωματικός ΕΛ. ΑΣ,Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, η κ. Αθανασία Δημητρίου – Ψυχολόγος –  Δρ. Ιατρικής και ο κ. Πάνος Σόμπολος Δημοσιογράφος – Πρόεδρος Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, πρώην πρόεδρος ΕΣΗΕΑ.

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης εδώ:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 464 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.