Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:03 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 13:39

Τασολάμπρου Χρυσούλα: Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού οι προτάσεις μας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και της Διεύθυνσης Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Τμήμα Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς τέθηκε η πρόταση «Βυζαντινό Αναλόγιο Διάδοση και ανάδειξη της Βυζαντινής Μουσικής & Ψαλτικής Τέχνης» της Αγρινιώτικης Χορωδίας Αγία Σκέπη.

Όπως τονίζει η πρόεδρος κ. Χρυσούλα Τασολάμπρου η δράση περιλαμβάνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Canto Bizantino” για παιδιά ηλικίας από 10-15 ετών και για γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας με στόχο την ανάδειξη της χορωδιακής – βυζαντινής μουσικής. Επίσης μέρος της πρότασης θα αποτελέσουν επιστημονικές ημερίδες, συναυλίες και εκδηλώσεις εντός κι εκτός Ελλάδας με σκοπό τη διαφύλαξη, διάδοση και ανάδειξη της Βυζαντινής Μουσικής – Ψαλτικής Τέχνης και κυρίως στην ανάδειξη του ρόλου των γυναικών στην τέχνη της Βυζαντινής μουσικής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  έως και 10 Δεκεμβρίου 2022.

Διαβάστηκε 300 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.