Παρασκευή, 29η Σεπτεμβρίου 2023  3:31 πμ
 
wm small

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ WIDE BIG

 

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 13:38

Υπογραφή για την “ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε σημαντική αναβάθμιση και  εκσυγχρονισμό του δικτύου ηλεκτροφωτισμού   προχωρά η Δημοτική Αρχή με την υπογραφή  σχετικής σύμβασης.  

Ο Δήμαρχος Αγρινίου  Γιώργος Παπαναστασίου υπέγραψε για την  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥπροϋπολογισμού  1.999.900,00 €

Στην κατασκευή του νέου δικτύου προβλέπεται ακόμη η εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού για τη λειτουργία Συστήματος Κεντρικής Διαχείρισης του φωτισμού.

Το Σύστημα Τηλεδιαχείρισης Φωτισμού αναμένεται να προσφέρει ευελιξία και άμεση προσαρμογή του φωτισμού στις πραγματικές ανάγκες της πόλης και θα προσφέρει επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από τη δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας.

  • Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά : «Εκσυγχρονίζουμε τον δημοτικό φωτισμό και ταυτόχρονα εξοικονομούμε ενέργεια προς όφελος της κοινωνίας. Συνεχίζουμε το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου. Με το συγκεκριμένο έργο καλύπτουμε πολλούς δρόμους και με τη δυνατότητα εγκατάστασης Συστήματος Κεντρικής Διαχείρισης  εξοικονομούμε  ακόμη περισσότερη  ενέργεια. Το έργο χρηματοδοτείται από το Ε.Π. Δυτική Ελλάδα 2014- 2020 -   Άξονας Προτεραιότητας :  Προστασία Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μια Οικονομία Φιλική προς το Περιβάλλον. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Ν. Φαρμάκη για την ουσιαστική στήριξη στην υλοποίηση του έργου».α
Διαβάστηκε 117 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.