Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  4:16 μμ
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 21:39

K17-Νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στην παράταση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής το Σάββατο 19 Νοεμβρίου με σκορ 2-1 στην παράταση του πρώτου τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο, στο γήπεδο του Παναιτωλικού, για την πρόκριση στο Final Four της Super League Κ17.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με καλό ρυθμό, πολλές φάσεις και γκολ και από τις δύο ομάδες, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο στην κανονική διάρκεια και οδηγήθηκε στην παράταση.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανήκε στον Ολυμπιακό, όμως ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμό μετά τα το 30ο λεπτό και είχε αρχικά δοκάρι με τον Σνάουτσνερ.

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 όταν ο Φίλης πάσαρε στον Πνευμονίδη και εκείνος μετά από όμορφη ατομική ενέργεια βρήκε με κάθετη πάσα τον Δαρβίρα που άνοιξε το σκορ.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 70ο λεπτό, όταν ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κουρακλής, ανέτρεψε εκτός περιοχής επιθετικό του ΠΑΟΚ και ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Στο 86ο λεπτό και παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός έφτασε στο 1-1 με την κεφαλιά του Χατσίδη, έπειτα από την σέντρα του Κεσίδη.

Τελικά ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το τελικό 2-1 στο 115ο λεπτό, όταν ο Παπαγεωργίου βρήκε ωραία τον Τσομπάνη κι αυτός πλάσαρε εύστοχα.

Ο τελικός Κ17 διεξήχθη με Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές και συγκεκριμένα: Διαιτητής του τελικού ήταν ο Σπύρος Καζανάς, 1ος βοηθός ο Χρήστος Τάκος, 2ος βοηθός ο Λάμπρος Βλαχοδήμος και 4ος ο Παναγιώτης Ζυγάς, άπαντες της Ένωσης Αιτωλοακαρνανίας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η διαιτησία του αγώνα κρίνεται πολύ θετικά, αφού όλες οι αποφάσεις ήταν σωστές, ακόμη και σε δύσκολες φάσεις όπως η αποβολή του Κουρακλή.

ΠΑΟΚ Κ17: Τσιντσόλης, Τσιότας (57′ Τσομπάνης), Πολυκράτης, Πανικίδης, Κοσίδης (98′ Καλιόγλου), Σνάουτσνερ, Κεσίδης, Παπαγεωργίου, Χατζίδης, Καραϊωάννου (72′ Καλαϊτσίδης), Πολιτάκης (106′ Βρύζας).

Ολυμπιακός Κ17: Κουρακλής, Κουτσόπουλος (88′ Παυλάκης), Αλαφάκης, Πλιώνης (71′ Σουλανιάκου), Δάμα (77′ Παναγάκος), Φίλης, Λίγδας (46′ Δαρβίρας), Λιατσίκουρας (105′ Μανιός), Κωστούλας, Μουζακίτης, Πνευμονίδης (71′ Μακρής).

πηγή: agriniara.gr

Διαβάστηκε 280 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News