Δευτέρα, 6η Μαίου 2024  1:41 πμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 23:13

Με επιτυχία η παράσταση του παιδικού θεατρικού τμήματος του Συλλόγου «Παλαιόκαστρο»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H παιδική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου της Δ.Ε. Νεάπολης «Το Παλαιόκαστρο» παρουσίασε με επιτυχία την παράσταση «η Παναγία των Παρισίων» « του Βίκτωρος Ουγκώ την παρασκευή 10 Ιουνίου στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου.
Μέσα σε ένα γεμάτο θέατρο οι μικροί πρωταγωνιστές παρουσίασαν μια μοναδική παράσταση γεμάτη συναισθήματα συγκίνηση και κοινωνικά μηνύματα.


pol-palaiokastro-paidiko2

Τα παιδιά διδάχτηκαν τον μαγικό κόσμο του θεάτρου και της ομαδικότητας από την δασκάλα τους την Μαίρη Τσιρωνη και το αποτέλεσμα ήταν μια εξαίσια παράσταση που ενθουσίασε το κοινό και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους.
«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά στην δασκάλα τους και στους γονείς τους οι οποίοι είναι δίπλα τους σε αυτή την προσπάθεια τους!» καταλήγει το σχετικό δελτίο τύπου του Συλλόγου.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1606 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.