Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  4:13 μμ
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 11:21

Τι γυρεύει ο Σάμαρης στο Αγρίνιο;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένας γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής απόλαυσε τον καφέ του στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου το πρωί της Τετάρτης.

Ο λόγος για τον πολλάκις διεθνή με τα χρώματα της Εθνικής μας και με σπουδαία καριέρα σε Ολυμπιακό και Μπενφίκα μεταξύ άλλων, Ανδρέα Σάμαρη.

Ο ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι είναι γνωστό ότι είχε απασχολήσει το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναιτωλικού, με την περίπτωσή του να μην προχωρά.

Μαζί του φωτογραφήθηκε η γνωστή φίλαθλος του Παναιτωλικού, Άννα Διβριτσιώτη, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, γεγονός που στάθηκε αφορμή να ξεσηκωθούν αρκετές συζητήσεις μεταξύ των φιλάθλων της ομάδας.

Καταγόμενος από την Πάτρα, ο Ανδρέας Σάμαρης, έχει επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του αυτές τις μέρες και βρέθηκε με συγγενικό του πρόσωπο στην πόλη μας για προσωπικούς λόγους. Εξάλλου, εδώ και μερικούς μήνες αγωνίζεται στην Ρίο Άβε στην Πορτογαλία.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 315 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News