Τετάρτη, 3η Ιουλίου 2024  10:49 πμ
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 17:34

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης από την «Παπαστράτος»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για φοιτητές ξεκινάει η εταιρεία «Παπαστράτος» μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της philip morris, προσκαλώντας τους ενδιαφερόμενους να «ξεκινήσουν το ταξίδι μαζί με την εταιρεία Παπαστράτος».

Σύμφωνα με το κάλεσμα της εταιρείας, ψάχνει για «παθιασμένα άτομα που είναι πρόθυμα να ξεκινήσουν την καριέρα τους μέσα σε ένα δημιουργικό και διεθνές περιβάλλον εργασίας». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές που μιλούν άπταιστα Αγγλικά, έχουν γνώσεις των προγραμμάτων Professional MS Office (Word, Excel, PowerPoint, κλπ.) και έχουν τη δυνατότητα ανάλυσης, διαχείρισης και επίλυσης προβλημάτων.

Το πρόγραμμα είναι τρίμηνης διάρκειας (Ιούλιος έως Σεπτέμβριος) και οι επιλεγόμενοι θα είναι «μέρος μίας μοναδικής και ταλαντούχας ομάδας». Κέρδος, σύμφωνα με την εταιρεία, για τους υποψηφίους θα είναι η εμπειρία και η καλή κατανόηση του τρόπου λειτουργίας μίας πολυεθνικής εταιρείας.

«Η Παπαστράτος είναι η μεγαλύτερη εταιρεία καπνού στην Ελλάδα με ιστορία 85 χρόνων. Σήμερα, με έδρα τον Ασπρόπυργο, κατέχει το state-of-the-art παραγωγής και διοίκησης εγκαταστάσεις που προσφέρουν ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστούν σε όλους τους εργαζομένους.» αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία και δίνει προθεσμία αιτήσεων μέχρι τις 19 Ιουνίου.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες και οδηγίες για τις αιτήσεις.

Διαβάστηκε 2399 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία