Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:13 μμ
 
wm small
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 14:21

Πλήθος κόσμου απόλαυσε το συγγραφέα Στέφανο Ξενάκη στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου με τόν τίτλο "ΝΑΙ"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«ΝΑΙ» πλήθος κόσμου απόλαυσε το συγγραφέα Στέφανο Ξενάκη

Κατέκλυσε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου,στο κτίριο πρώην Τράπεζας Ελλάδας ,ο κόσμος που ήρθε για να παρακολουθήσει τον Στέφανο Ξενάκη στην παρουσίαση του νέου του  βιβλίου με τίτλο : ΝΑΙ

Ήταν μια άψογη συνδιοργάνωση του Δήμου Αγρινίου, του Βιβλιοπωλείου Βιβλιοτρόπιο και της Key Books.

Την παρουσίαση άνοιξε η ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου Βιβλιοτρόπιο κ.Ματίνα Δάμπλια η οποία καλωσόρισε το συγγραφέα, για ακόμη μία φορά, στην πόλη του Αγρινίου.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Μαρία Παπαγεωργίου στο χαιρετισμό της ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που ο Δήμος μας φιλοξενεί σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο της Ματίνας Δάμπλια,  απόψε τον κύριο Ξενάκη, μια ξεχωριστή και πολυσχιδή προσωπικότητα της χώρας μας.

Κύριε Ξενάκη σας εύχομαι καλοτάξιδο το βιβλίο σας και εύχομαι να μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες του κόσμου!’

Ο συγγραφέας των bestsellers "ΤΟ ΔΩΡΟ" και "ΤΟ ΔΩΡΟ 2" , επέστρεψε με ακόμη ένα βιβλίο-έκπληξη το οποίο αναφέρεται σε 10 διάλογους πάνω σε έννοιες που δεν μας έμαθαν. Με τρόπο απλό και κατανοητό, με πολλά λιτά παραδείγματα, με φαινομενικά ασήμαντες ιστορίες, οι οποίες μιλάνε για ανθρώπινες αξίες και τη σημασία της ανιδιοτελούς αγάπης και προσφοράς συνομίλησε με τους συμμετέχοντες για τη δύσκολη καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να οχυρώσουμε τον εαυτό μας ενάντια σε άσχημες σκέψεις και συμπεριφορές. Αναφέρθηκε σε ιστορίες ανθρώπων, που ενώ θα είχαν κάθε λόγο να είναι δυστυχισμένοι, αυτοί κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Επίσης, συμβούλεψε το κοινό να μη μένει αδρανές, να μη θεωρεί τίποτα δεδομένο και να είναι ευγνώμον για αυτά που έχει στη ζωή του.

Έκλεισε τονίζοντας: Μόνο με ένα δυνατό ΝΑΙ θα κερδίσεις. Όταν είσαι ανάμεσα σε ΝΑΙ και ΟΧΙ, πες ΝΑΙ. Και πες το σήμερα.


Διαβάστηκε 270 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.