Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  10:56 πμ
 
wm small
Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 19:31

«Αυτή η νύχτα μένει»: Χρήστος και Στρατής ξεσπούν την οργή τους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει». Η εμφάνιση του δημάρχου στο «Όνειρο» έχει θορυβήσει τους πάντες. Όταν το μαγαζί αδειάζει, ο Χρήστος και ο Στρατής ξεσπούν την οργή τους.

Μετά την άρνηση του Στρατή να μιλήσει για όσα τον βαραίνουν η Ζέτα αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα. Ο Στέλιος από την άλλη κουβαλά ακόμα στη συνείδησή του αυτό που έγινε με τον Μίλτο.

Ο Σήφης δέχεται τη βοήθεια του Φώτη για να ξοφλήσει το χρέος του και πάλι όμως δεν καταφέρνει να μαζέψει όλο το ποσό. Η τιμωρία του από το Φωστέρη είναι η πιο σκληρή που θα μπορούσε.

Η συνάντηση του Χρήστου με τον Στρατή θα αφήσει το μαγαζί ρημαγμένο. Όμως καθώς η μέρα ξημερώνει ο ένας θα βγει στο φως κι ο άλλος θα βυθιστεί στο σκοτάδι.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 457 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.