Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  11:14 μμ
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 18:27

Αλλαγή χώρου εκδήλωσης του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ (13/6/2016)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για λόγους οι οποίοι έχουν να κάνουν με την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 το απόγευμα, η προγραμματισμένη εκδήλωση λήξης των ενηλίκων τμημάτων του Λαογραφικού Ομίλου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου θα αλλάξει τοποθεσία .
Συγκεκριμένα η εκδήλωση αντί του αύλειου χώρο των καπνοθηκών Παπαστράτου τελικά θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα, δηλαδή σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:00, στο Μουσικό Γυμνάσιο- Λύκειο Αγρινίου.
«Ζητάμε την κατανόηση όλων αλλά η αλλαγή αυτή κρίνεται επιβεβλημένη προκειμένου η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί ομαλά και χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την συμμετοχή και την παρουσία όλων των συντελεστών της.
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε όλους το βράδυ στις 21:00 στο ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ«, αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστηκε 1895 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News