Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  6:18 μμ
Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 18:54

Τι γυρεύει ο Κούμαν στο Αγρίνιο;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στο Αγρίνιο προσκεκλημένος του Γιάννη Αναστασίου ο Ρόναλντ Κούμαν αλλά και ο Στίβ Ρούτερ.

Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει αγωνιστεί σε Χρόνινχεν, Άγιαξ, Μπαρτσελόνα, Αϊντχόφεν, Φέγερνορντ. Έχει διαγράψει και σαν προπονητής πορεία σε Εθνική Ολλανδίας, Άγιαξ, Μπενφίκα, Άλκμααρ, Φέγιερνορντ Σάουθαμπτον, Έβερτον, Μπαρτσελόνα.

Θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Ολλανδίας και εκ των κορυφαίων προπονητών στην Ευρώπη.

Θα έρθει στο Αγρίνιο συνοδευόμενος από κάποιους συνεργάτες και φίλους του.

Θα παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ετοιμάζεται να παράσχει την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στο τριήμερο της παρουσίας τους στην περιοχή.

Παράλληλα, έχει προγραμματίσει να έρθει στο Αγρίνιο το Σαββατοκύριακο και ο πρώην συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου, Στιβ Ρούτερ.

titormosnet.gr

Διαβάστηκε 379 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News