Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:47 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 18:04

Είστε σε σχέση αλλά ερωτευτήκατε άλλον; – Πώς να το αντιμετωπίσετε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Και τώρα τι; Έτσι που πάτε και τα κάνετε, μετά ρωτάτε «και τώρα τι». Δυστυχώς σε αυτό το ζήτημα δεν υπάρχει μια καθολική απάντηση. Δεν είναι μαθηματικό πρόβλημα για να πούμε 1+1=2.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Είστε σε σχέση και είστε ερωτευμένοι με κάποιον άλλον.

Δεν έχει σημασία αν μπήκατε σε σχέση ΕΝΩ ήσασταν ερωτευμένοι με το άλλο πρόσωπο (αν και σε αυτή την περίπτωση καλά να πάθετε), ή ερωτευτήκατε κάποιον ενώ ήδη ήσασταν σε σχέση, σημασία έχει ότι βρίσκεστε σε μια κατάσταση που κανένας δεν θα ήθελε να βρίσκεται.

Και τώρα τι;
Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ! Τώρα οι λύσεις είναι δύο και η απάντηση βρίσκεται μέσα σας. Είτε μένετε με τον άνθρωπο, με τον οποίο βρίσκεστε σε σχέση, είτε χωρίζετε και το προσπαθείτε με αυτόν με τον οποίο είστε ερωτευμένοι.

Στην πραγματικότητα, αυτό δεν θα λέγαμε ότι αποτελεί καλά – καλά πρόβλημα. Τι εννοούμε;

Για ν’ αποτελεί πρόβλημα, πρέπει να υπάρχουν δεδομένα και κάτι άγνωστο, ενώ εδώ είναι όλα δεδομένα: Είστε σε μια σχέση, αλλά εσείς είστε ερωτευμένοι με άλλο πρόσωπο.

Το μόνο που αποτελεί πρόβλημα είναι η αντιμετώπισή σας.

Είστε με έναν άνθρωπο, τον οποίο στην ουσία κοροϊδεύετε. Μπορεί να τον αγαπάτε, μπορεί χίλια δυο πράγματα, αλλά ναι, τον κοροϊδεύετε, αφού στην ουσία δεν είστε εκεί 24/7. Κι ακόμα κι αν το σώμα σας είναι εκεί, δεν είναι το μυαλό σας. Είναι σα να τον απατάτε, δεν το καταλαβαίνετε;

Αν αυτό δεν σας πειράζει είναι άλλο θέμα…

Εν κατακλείδι, αν περνάτε καλά στη σχέση σας, δώστε της μια ευκαιρία. Αν ούτως ή άλλως δεν σας γεμίζει ο σύντροφός σας, μην τον ταλαιπωρείτε, ανεξάρτητα από το αν θα γίνει κάτι ανάμεσα σε σας και το άτομο, με το οποίο είτε ερωτευμένοι…

ΥΓ. Πάνω από όλα μην είστε εγωιστές. Μην κοιτάτε μόνο τον εαυτό σας, ειδικά ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να πληγώσετε έναν άλλο άνθρωπο…

pronews.gr

Διαβάστηκε 447 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.