Τρίτη, 25η Ιουνίου 2024  11:18 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 18:34

Ένταση από οπαδούς του Ολυμπιακού στο δημοτικό πάρκινγκ Αγρινίου και «τζαμπατζίδικο» παρκάρισμα …

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

350 περίπου οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν οργανωμένα στις κερκίδες του γηπέδου στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό το περασμένο Σάββατο.

Αυτό είναι γνωστό όπως και ότι προκλήθηκε ένταση με την αστυνομία πριν την είσοδο τους στη Θύρα που τους φιλοξένησε.

Ένταση όμως ακολούθησε και μετά τον αγώνα στο χώρο του δημοτικού πάρκινγκ στην πλατεία Δημάδη.

Εκεί είχαν σταθμεύσει δεκάδες οχήματα οπαδών που ήρθαν από άλλες πόλεις οι οποίοι άλλωστε το ραντεβού τους το είχαν στην… κεντρική πλατεία.

Μετά το πέρας του αγώνα ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεκάδες άτομα κινήθηκαν μαζικά προς τα οχήματα και απαίτησαν να σηκωθούν οι μπάρες για να αποχωρήσουν χωρίς να πληρώνουν το προβλεπόμενο αντίτιμο.

Μάλιστα φέρεται να υπήρξε τραμπουκισμός σε εργαζόμενο και πρόκληση φθορών στο σημείο. Τελικά πέτυχαν το σκοπό τους και δεκάδες οχήματα αποχώρησαν χωρίς να πληρώσουν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα όσα διαδραματίστηκαν έχουν καταγραφεί από το κύκλωμα παρακολούθησης του χώρου.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν ο δήμος Αγρινίου κινείται νομικά για την υπόθεση…

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 344 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News