Δευτέρα, 24η Ιουνίου 2024  1:09 μμ
 
wm small
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 14:14

Τα αδέρφια Σταμούλη πρώτευσαν στον ημιμαραθώνιο “Μιχάλης Κούσης”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα αδέρφια Σταμούλη, ο Κώστας και ο Νίκος, οι δύο σπουδαίοι αθλητές του Γ.Α.Σ. Αγρινίου, τερμάτισαν μαζί πρώτοι από όλους στον ημιμαραθώνιο “Μιχάλης Κούσης”, λίγο νωρίτερα στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Τα δύο αδέρφια γνώρισαν την αποθέωση από Αγρινιώτες κι επισκέπτες ενώ ακολούθησαν και οι επόμενοι αθλητές, με τους τερματισμούς να συνεχίζονται αυτή την στιγμή. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του ημιμαραθώνιου αργότερα.

Άνδρες νικητές του Ημιμαραθώνιου δρόμου είναι :
Κώστας Σταμούλης – ΓΑΣ Αγρινίου
Νίκος Σταμούλης – ΓΑΣ Αγρινίου
Γιώργος Μίνος –
Γυναίκες νικήτριες του Ημιμαραθώνιου δρόμου είναι :
Βηθλεέμ Σαπίου – Αθηνόδωρος
Μαρία Καλέντζη – Πανελλήνιος
Τριανταφυλλιά Καπέτη- Πανελλήνιος

Αναλυτική τα αποτελέσματα του αγώνα εδώ

Η αφετηρία είχε δοθεί νωρίτερα στην περιοχή της Δογρής από τον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου. Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον 14 ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Μιχάλης Κούσης» : «Συγχαρητήρια σε όλους όσους πήραν μέρος, τα αθλητικά σωματεία της πόλης για την άριστη συνεργασία, την Τροχαία Αγρινίου, τους εθελοντές, τον Ιατρικό Σύλλογο τον Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών για την προσφορά τους αλλά και τους υποστηρικτές του Αγώνα. Ο 14 ος Ημιμαραθώνιος ήταν εμφανώς αναβαθμισμένος και χάρισε συγκινητικές στιγμές».

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 403 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News