Τρίτη, 25η Ιουνίου 2024  11:25 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 20:58

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ευχαριστεί το Δήμαρχο Αγρινίου για τη βράβευση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», για νέους με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες, Νομού Αιτωλ/νίας Μεσολόγγι – Αγρίνιο, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμότατα το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου για την υποδοχή και βράβευση που επεφύλαξε στους αθλητές του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», οι οποίοι αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν στους αγώνες των Special Olympics στο Λουτράκι (3-8 Οκτωβρίου 2022).

Ευχαριστούμε τον ίδιο και τις υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου για την όμορφη και σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Αγρίνιο.

Οι αθλητές μας συμμετείχαν μαζί με άλλους 900 νέους με νοητική υστέρηση από όλη την Ελλάδα, αγωνίστηκαν, διακρίθηκαν και μας δίδαξαν. Ευχόμαστε στο Δήμαρχο Αγρινίου υγεία, δύναμη επιτυχία στο δύσκολο έργο του και πάντα να μας εκπλήσσει ευχάριστα με την ευαισθησία του στα παιδιά μας και το προσωπικό του ενδιαφέρον στο έργο μας.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι – Αγρίνιο

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 231 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 21:02
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News