Τρίτη, 25η Ιουνίου 2024  5:27 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 20:28

Καλαμάτα - Παναιτωλικός 4-3 πέναλτυ (2-2 κανoνικός αγώνας) (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Ήταν καθαρά θέμα νοοτροπίας, δώσαμε δικαιώματα»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι η ομάδα του έκανε τα αδύνατα δυνατά για να βάλει την Καλαμάτα στο παιχνίδι και στο τέλος να χαθεί η πρόκριση.

Ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα στα πέναλτι από την Καλαμάτα και αποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Γιάννη Αναστασίου να τονίζει μετά το τέλος του ματς στην Cosmote TV:

«Ήταν ένα παιχνίδι μέσα σε ένα διάστημα έξι ημερών που είχαμε δύσκολα παιχνίδια με βασικές ελλείψεις στην επίθεση. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες για να αποφορτίσουμε την ομάδα. Αυτά τα ματς είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας. Αφού προηγηθήκαμε κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να γυρίσει ο αντίπαλος το παιχνίδι. Γενικά δώσαμε πολλά δικαιώματα και δυστυχώς αποκλειστήκαμε στη ρώσικη ρουλέτα. Όταν φτάνεις εκεί τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Αναστόπουλος: «Δεν θα πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας... αέρα μετά από αυτή τη νίκη»
 
Στα σημεία του παιχνιδιού στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά την πρόκριση της Καλαμάτας επί του Παναιτωλικού.

Ο Παναιτωλικός είδε την Καλαμάτα να παίρνει μία μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, παίρνοντας τη νίκη στα πέναλτι (4-3).

Ο Νίκος Αναστόπουλος αναφέρθηκε μετά το παιχνίδι στην «Cosmote TV» και στάθηκε στο πως ήρθε η πρόκριση στην ομάδα του.

Αναλυτικά είπε:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις φάσεις για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε έναν πάρα πολύ καλό και δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο Παναιτωλικός. Μπορέσαμε στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε τον έλεγχο, παρότι μείναμε πίσω στο σκορ. Είχαμε φάσεις που αν τις εκμεταλλευόμασταν θα ήταν πολύ διαφορετική η εξέλιξη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε και δεχθήκαμε δύο γκολ με άπιαστα σουτ. Παρ' όλα αυτά το παλέψαμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο και τους παίκτες. Για εμάς στόχος είναι το πρωτάθλημα. Και τελικό Κυπέλλου να παίξεις, αν δεν πάρεις το πρωτάθλημα έχεις αποτύχει».

Στη συνέχεια είπε: «Εγώ δεν είμαι της άποψης του καλού παιχνιδιού και των πολλών σουτ στην εστία. Κερδίζει αυτός που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θα πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα μετά από αυτή τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Θα πρέπει να τη διαχειριστούμε σωστά. Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο, ο οποίος έχει λύσει όλα μας τα προβλήματα. Είμαστε άλλη ομάδα σε σύγκριση με τα πρώτα μας φιλικά. Δίκαιη η πρόκρισή μας και μας αδικεί το ότι την πήραμε στα πέναλτι».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 254 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News