Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  5:42 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 18:26

Σασμός: Η Αργυρώ ξεσπά στον Αστέρη στην κηδεία του Άγγελου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δείτε απόψε το νέο επεισόδιο του Σασμού, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, στις 21:00

Ο Αστέρης φεύγει από το σπίτι του, μην αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη. Η Αργυρώ το μαθαίνει, σε μια απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, την οποία όμως παρακολουθεί ο Παύλος. Η Θοδώρα συναντιέται ξανά με τον Λευτέρη και αυτή τη φορά γνωρίζει και τον Ευθύμη.

Ο Σταύρος νιώθει να χάνει την Αργυρώ και αρχίζει να ξεπερνά τα όρια της υπομονής του. Φτάνει στα όριά του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα, ενώ ο Παύλος επιφυλάσσει μια έκπληξη στην Αιμιλία.

Στο μνημόσυνο του Άγγελου, ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη ενώ η Άσπα ανακαλύπτει ένα δαχτυλίδι και καταλαβαίνει πως ο Άγγελος θα της έκανε πρόταση γάμου. Η Βασιλική είναι ιδιαίτερα ανήσυχη με το θυμό που κρύβει ο Νικηφόρος και για άλλη μια φορά του τονίζει πως τα όπλα και η βία δεν είναι ποτέ λύση και δεν πρέπει να είναι για κανέναν!

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 490 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.