Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:11 μμ
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 10:58

Παναιτωλικός: Ξεκίνησε με τις γνωστές απουσίες η προετοιμασία για Τρίπολη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού επέστρεψαν στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο κόουτς Αναστασίου εστίασε κυρίως στο passing game, ενώ ο προπονητής τερματοφυλάκων Κωνσταντόπουλος δούλεψε τις εξόδους των γκολκίπερ του Τίτορμου.

Απόντες από την προπόνηση ήταν οι Νταγκό (έχει υποστεί θλάση Β’ βαθμού και θα λείψει περίπου 3-4 εβδομάδες), Χατζηθεοδωρίδης (αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Αστέρα, αλλά θα αξιολογηθεί εκ νέου η κατάστασή του) κι Ανέστης (με θλάση στον μηρό).

Ατομική προπόνηση ακολούθησε ο Νίκος Καρέλης, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις, που δεν κρίνονται ιδιαίτερα ανησυχητικές από το ιατρικό τιμ του Παναιτωλικού. Ο Έλληνας φορ, άλλωστε, θα λείψει για τουλάχιστον δυο παιχνίδια λόγω της απευθείας κόκκινης στο ματς με το Βόλο.

Η αυριανή μέρα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση και στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού υπάρχει πίστη για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, σε μια έδρα που οι Αγρινιώτες δυσκολεύονται παραδοσιακά.

Νικόλας Δρέλλιας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 273 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News