Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:34 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 17:07

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Κβαρατσχέλια συνεχίζει τα κόλπα του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ είναι η διοργάνωση των κορυφαίων ομάδων, των κορυφαίων παικτών αλλά και των νέων αστεριών. Γι αυτό άλλωστε όσοι παρακολουθούμε ποδόσφαιρο μαζευόμαστε όταν βλέπουμε αγώνες της.

Ένας παίκτης που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλης της Ευρώπης είναι ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια. Ο βιρτουόζος αριστερός εξτρέμ της Νάπολι έχει τρελάνει κόσμο με τις εμφανίσεις του. Ντριπλαδορος, οξυδερκής, με άριστη τεχνική κατάρτιση. Κάθε επαφή του με την μπάλα είναι αφορμή για χειροκρότημα.Κάποιοι με αρκετή δόση υπερβολής τον αποκαλούν Γεωργιανό Μαραντόνα. Σε αρκετούς αγωνεσ φέτος είναι ο MVP της ομάδας του μιας και οι εμφανίσεις του είναι μοναδικές.

Τον Κβαρατσχέλια έχουμε την τύχη να τον απολαμβάνουμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στα πρώτα δύο παιχνίδια των ομίλων ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών αποδεικνύοντας σε πόσο καλή κατάσταση βρίσκεται και ότι το άστρο του λάμπει. Την Τρίτη(4/10) ο Άγιαξ υποδέχεται την Νάπολι σε έναν αγώνα που από τη μία η Νάπολι θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο πρωτοπόρα και οι Ολλανδοί να μπουν στο κόλπο της διεκδίκησης της πρόκρισης. Αμφότερες είναι επιθετικογενείς ομάδες, σκοράρουν κατά ριπάς, προσφέρουν θέαμα και γρήγορο ποδόσφαιρο.

Ο Άγιαξ ως γνήσια ολλανδική ομάδα βγάζει μια αμυντική αφέλεια. Αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί του Κβαρατσχέλια ο οποίος αναμένεται να βρει χώρους για να κάνει σε ακόμα ένα ματς τα μαγικά του. Ελπίζουμε για πολλά χρόνια ακόμα να τον απολαμβάνουμε και να μας χαρίζει στιγμές που μας γυρίζουν πίσω σε εποχές πιο ρομαντικές.

Έτσι κι αλλιώς το Τσάμπιονς Λιγκ πέρα από όλα τα άλλα μας παρασύρει συναισθηματικά και γι αυτό οι περισσότεροι βιώνουν τα ματς σαν να αγωνίζονται οι ίδιοι.  

Διαβάστηκε 244 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.