Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:14 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 10:58

Με έξι αθλητές ο ΑΣ Θησέας Αιτ/νιας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing στην Ιταλία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο ΑΣ Θησεας Αιτ/νιας  με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο  θα συμμετέχει με έξι πρωταθλητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία από 30/9 έως 8/10. Το Αγρίνιο θα δώσει βροντερο παρόν σε ένα ακόμα παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing  της WAKO.  Στην εθνική ομάδα συμμετέχουν έξι αθλητές του συλλόγου όπου είναι και ο μοναδικός σύλλογος του νομού μας  με πρωταθλητές και μέλη εθνικών ομάδων στα αθλήματα που καλλιεργεί. 
 
Οι αθλητές που θα συμμετέχουν είναι οι: 
1) Τσακανικας Βαλεντίνος  
2) Σταμελου Αρτέμης  
3) Βλάχου Αναστασία  
4) Ψαρουδάκη Μαρία- Ζουμπούλια 
5)Τσακανικα Κατερινα 
6) Γιοβανης Κωνσταντίνος 
 
Ένας από τους προπονητές της εθνικής ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα είναι και ο προπονητής του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ  Κακαρελης Νίκος όπου είναι και ο μοναδικός προπονητής του νομού με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για το αθλήμα του kick boxing.  Ο σύλλογος στο τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα είχε κατακτήσει 3 μετάλλια. 
Στην αποστολή συμμετέχουν 120 αθλητές- πρωταθλητές.
Το ΔΣ του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες αθλητές,στους προπονητές αλλά και την ΠΟΚ . Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό μας Πρωτεας ενοικιάσεις και πωλήσεις αυτοκινήτων Αγρίνιο. 
 
Διαβάστηκε 819 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.