Κυριακή, 7η Ιουλίου 2024  5:41 πμ
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 09:47

Μιχαήλ Σερασκέρης – Νοσοκομείο Αγρινίου: Δεύτερο σε αριθμό δειγμάτων από όλα τα Νοσοκομεία της Ελλάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα μεγάλο μπράβο είπε μέσα από την σελίδα του στο facebook ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου Μιχαήλ Σερασκέρης, στους νοσηλευτές που κατάφεραν το Νοσοκομείο να είναι δεύτερο σε αριθμό δειγμάτων από όλα τα Νοσοκομεία της Ελλάδας αλλά και για τη συμμετοχή τους στην Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού των Οστών.

Η σχετική ανάρτηση έχει ως εξής:

Μπράβο στους Νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αγρινίου που πέτυχαν να καταταγούμε δεύτεροι σε αριθμό δειγμάτων από όλα τα Νοσοκομεία της Ελλάδας που μετείχαν στο πρόγραμμα συμμετοχής Εθελοντών δοτών Αιμοποιητικών Κυττάρων / Μυελού των Οστών.

Η συμμετοχή πολιτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ευχαριστούμε όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Δεν σταματάμε εδώ, πάμε και για άλλα: αύριο Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 από 16:00 έως 21:00 στην Κεντρική πλατεία Αγρινίου έχουμε και πάλι ενημέρωση και συλλογή δειγμάτων από εθελοντές δότες.

Ας σώσουμε σήμερα μια ζωή.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ !

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 414 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News